flowergeek

Blommor för alla tillfällen i olika miljöer.

1000 och 1 sak att göra

Kategori: Blommor

Äntligen har det blivit dags att sätta tänderna i lokalen och börja fixa inför öppning. Allt är kaos men det känns heeelt underbart. Lokalen var en sorglig syn när jag gjorde entré efter att ha hämtat nycklarna i morse.

(null)

Gammal läskig strukturtapet med åtskilliga hål, spräckta klinkerplattor och smutsigt precis överallt. Källarplanet är i fruktansvärt skick men    verkar som jag kommer att "få" nya köksluckor och hjälp med spackling.

(null)

Svängde förbi Nordsjö och sedan till  butiken. Provmålade sen med tre potentiella väggfärger. Svårt att se men ska måla ett lager till imorgon och se hur det ser ut i dagsljus. Lutar åt den grå nyansen. 
Blomsterkyl är beställd och bör hinna anlända innan öppning den 27/10. Kylen är beställd från Ajo kyl och kommer att passa perfekt.

(null)

Blev tvungen att plocka blomster på höstpromenaden i går då det finns så mycket vackert i naturen. Sällskapet blev liiite irriterad av att jag hoppade ner i diket stup i kvarten. Men vad säger man, jag bara är så🤷‍♀️
Kompletterade med några rosor och solrosor. Älskar när det finns "gratisblommor" att njuta av och man kan addera med lite köpta godingar. 

Sov gott♥️Kommentera inlägget här: