flowergeek

Blommor för alla tillfällen i olika miljöer.

Dofter som man minns

Kategori: Blommor

Idag blev det långpromenad istället för löprunda tillsammans med mannen. Tror inte det är sant när man vaknar på morgonen och kikar på termometern. Underbart!  Idag har jag varit ledig och röjt upp hemma efter en intensiv jobbperiod. 
Igår firade vi dock morsdag och min  fina mamma fick en Ceropegia  woodii, en Lyktranka eller hjärtan på tråd som den kallas.

(null)
  
Så vackert ute nu med allt som blommar och framförallt doftar. Tänk vad man förknippar dofter med minnen.
Lövkojor förknippar jag med skolavslutning och Ääälskar doften, tröttnar aldrig.Sen har vi min absoluta favorit Pionen och särskilt klassikern Sarah Bernardt som man ser blomma i var och varannan trädgård.


(null)

Här tillsammans med Astrantia som jag tycker är såå vackra tillsammans. Min farmor hade pioner i sin trädgård och har nog alltid varit en av mina favoriter.

Ha en fortsatt fin måndag♥️

Kalasfredag

Kategori: Blommor

På väg till kalas med bakluckan full av rosor. Doftrosen Renessance har en underbar doft och kompisen Heidi Klum är inte så pjåkig heller. 

(null)

Så fantastiskt väder idag igen och ledig hela dagen. Började med en 8.5km promenad på förmiddagen och njöt av ett blomstrande och vackert Uppsala. 
(null)

Lägenheten börjar nu bli löjligt full av varor till butiken Blomstermiljö & Design som öppnar 1/10 på Brantingstorget 17 i Uppsala. Längtar så...En del fix innan förstås men bara roligt.

Ha en fortsatt fin fredag♥️

Äntligen en andningspaus

Kategori: Blommor

Efter en sjukt stressig period är det två lediga dagar med zip zero inbokat..,.förutom kontraktsskrivning. Japp, jag har hittat en lokal och öppnar butik 1/10!  Så spännande!

(null)

Prov för yrkesbevis avklarat och fritt fram att anta nya utmaningar. Inte nöjd med resultatet men godkänd...så inget att grotta ner sig i😏 Nu är det fokus framåt!

Kram