flowergeek

Blommor för alla tillfällen i olika miljöer.

Vallmo är veckans favorit.

Kategori: Blommor

Veckans favorit är Vallmo (Papaver) som går i gult, aprikos och orange. Är fina bara som dom är i olika höjd och utan andra konkurrenter i vasen. 

(null)

Tror att jag fått en förkärlek för orange för övrigt. Färgen smyger sig in successivt här hemma blev jag varse när jag såg bilden...

(null)

Ha enfortsatt fin söndag❤️ 

Fredag, igen..

Kategori: Blommor

Vips så var det fredag igen och ledig helg. Tiden går som bekant så det gäller att passa på att njuta. Då menar jag inte att hinna med så mycket som möjligt utan att reflektera och njuta av stunden. 

Jag njuter tex av en ny fredagsbukett som jag knåpat ihop med bl.a. persikokvistar som har seglat upp som en favorit under veckan.

(null)


(null)

Ikväll blir det fredagsmys och bio med familjen "The death of Stalin". Hoppas den är sevärd, har inte läst några recensioner. Annars är jag bra på att sova... på bio också😉

Ha en fin fredagkväll❤️Fredagsfeeling

Kategori: Blommor

Fredag och strålande sol ute, perfekt promenadväder med andra ord. Hoppas den orkar titta fram en liten stund till. Ska "bara" landa efter jobb, röja runt och fixa lite här hemma innan jag går ut... och piffa med lite härliga blommor. 
Fredagsbuketten är vårig och knoppig i rosa och lila.

(null)

Ranunklar, Anemoner, Eryngium tillsammans med några "gröna finisar" som poppel, pistage mm.

Viktigt med lite piff på handfatet🙂
(null)

Ha en fin helg❤️